STÖTTA OSS I VÅRT ARBETE

Det finns inga bortre gränser för hur långt vi kan nå tillsammans. För vi kan inte skapa OAS själv utan behöver din hjälp och stöttning längs vägen. Det vi gör tar avstamp i vårt manifest (nedan) och punkten ”När vi utforskar tillsammans lär vi oss mer” ligger oss extra varmt om hjärtat.

Vi behöver din stöttning för att kunna fortsätta utforska. Det är ovärderligt att du följer med på resan när vi undersöker hur en värld kan se ut där vi människor kan mötas bortom skärmar, bortom måsten och borden och lära oss att välja det vi mår bra av. Och hjälpa och stötta varandra i detta.

Stöttning kan komma i olika skepnader och här till höger ger vi tre exempel på hur du kan stötta oss i vårt arbete.

Det är kärleksfullt att vara sann
Trygga människor vågar ifrågasätta mer
När vi utforskar tillsammans lär vi oss mer
När vi närmar oss teknologin klokt mår vi bättre
Alla människor behöver gemenskap
Tystnad och vila gör oss smartare
Det ska vara enkelt att må bra
Du ska inte behöva åka iväg för att varva ner
Ledare går före flocken in i det okända
Alla gör så gott de kan med det de har och ibland behövs en knuff

 

HUR STÖTTAR JAG?

SPRIDNING || Att du delar våra event eller sprider ordet om att vi finns hjälper oss att nå ut till fler, skapa samtal kring sunda digitala vanor, välmående och hjälpa fler människor att må bättre.

SWISH || Du kan stötta oss genom att Swisha en summa till 123 68 12 887. Detta stöd gör det möjligt för oss att fortsätta arrangera kostnadsfria och öppna event som fler människor kan ta del av.

KUNSKAP || Har du idéer, kunskap, tankar, kreativa lösningar eller expertexpertis som du tycker vi borde ta del av? Maila eller ring oss och stötta oss med din kunskap.