OAS med i Entreprenör Skåne 2018!

Genom Forza of Sweden är Victoria från Oas en av deltagarna i årets Entreprenör Skåne. Genom att representera hemmakommunen Lomma är hon nu med i skaran av eldsjälar från andra delar av Skånes entreprenörsnätverk.

Entreprenör Skåne är en satsning på att försöka lyfta och stärka entreprenörskapet i Skåne på ett nytt sätt. Idén handlar om att vi vill samla en ung entreprenör, mellan 18-30 år, från varje kommun för att under ett år sätta fokus på dem och deras entreprenörskap. Detta för att det är entreprenörerna som spelar en avgörande roll i utvecklingen av innovationer och den skånska tillväxten. Tanken är att med hjälp av näringslivsansvariga i våra 33 kommuner tillsammans välja ut en ung entreprenör från respektive kommun.”

Projektet är finansierat av Region Skåne och drivs av Forza of Sweden som har spetskompetens inom entreprenörstänk och självledarskap (vilket hittills har lett till över 80 nyskapande projekt och mer än 20 000 deltagare i våra utbildningar och event under de 11 första verksamhetsåren).

Lämna en kommentar