OAS

Hitta ditt lugn i en digital värld

Digital stress är ett faktum i dagens samhälle och den ständigt uppkopplade vardagen gör oss sjuka. Nu skapar vi en grönskande och digitalt nedkopplad Oas mitt i staden där du kan stänga ner och koppla av när världen utanför snurrar för fort. Detta blir en digital frizon dit du eller företaget du arbetar på kan komma för att utbilda sig, gå på föreläsningar, vara i tystnad tillsammans och utvecklas i workshops och samtal. Här samlas forskningsbaserad kunskap, praktik och opinion under samma tak vilket ger människor verktygen att skapa sig ett rikare liv med utgångspunkt i sundare digitala vanor. 

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL KAMPANJEN »

erbjudande

Nu har du chansen att bli delägare i en ny rörelse som gör det enkelt för människor att må bra. Investerar du i Oas investerar du både i din och din familjs välmående samtidigt som du hjälper oss att förbättra samhällshälsan.

VARFÖR GÖR VI DETTA?

Teknik är inte av ondo. Vi tror istället att vi genom forskning och djupare förståelse för våra beteendemönster kan skapa en mer hållbar digital värld tillsammans. Detta gör vi genom att leda och utbilda individer och företag i workshops, samtal och föreläsningar om hållbar digital kultur. Detta arbete samlar vi under ett och samma tak på en teknikfri och lugn plats i staden och gör det enklare för människor att må bättre tillsammans. Vi vill även certifiera företag i vår metod. 

När vi börjar arbeta med vår digitala stress och medvetet börjar koppla bort för att återhämta oss tar vi bort mycket av det yttre stimuli som hindrar oss från att tillgängliggöra vår empatiska förmåga. När du pausar hjärnan får du tillgång till tankar, känslor, minnen och idéer. Du sänker dina stresshormoner och mår på så sätt bättre. Människor som mår bättre och ger sig själva tiden att förstå sig själv och andra kan lättare möta andra människor och vardagens utmaningar.  I ett samhälle där människor får ett sundare skärmliv sker vinsterna och hållbarheten på individ-, organisations- och samhällsförbättrande nivå.

Den fysiska platsen heter Oas men du investerar i bolaget Off The Work AB

Logga in på FundedByMe för att se investeringsnivåer, affärsplan och financial forecast.