INBJUDAN: OFF THE WORK KOMMER TILL STOCKHOLM!

Oas Off the Work gästar The Castle i Stockholm den 15 mars! Redan här och nu kan du anmäla dig till eventet när Sveriges första tysta och offline-AW kommer till huvudstaden. Ingen alkohol. Inget mingel. Inget prat. Inga mobiler. Inga datorer. Inga klockor. Ingenting som ska sägas, göras eller presteras. Två timmar vilsam tystnad tillsammans med andra människor.

Den ständigt uppkopplade och digitala vardagen gör oss sjuka. Socialt brus kräver vår uppmärksamhet dygnet runt och våra hjärnor bombas av ett ständigt informationsflöde. När du stänger av teknik, jobb och prat en liten stund kan du hjälpa din hjärna och kropp att återhämta energi på djupet.

Du kan sitta, stå, ligga ner. Du kan låta händerna pyssla, göra något monotont för att låta hjärnan vila. Du kan låta kroppen slappna av och hitta lugnet så att när du sen kommer hem till din lägenhet, din partner, dina vänner och din familj så är det DU som kommer hem. Inte ett utslaget, stressat paket som faller ihop på soffan.

Off the work är öppet för alla och kostar ingenting att delta i. Du behöver inte kunna avancerade meditationstekniker eller göra något du inte vill. Kom som du är. Gå därifrån lite mer som du vill vara.


REGLER FÖR OFF THE WORK:
TYSTNAD
– För att kunna varva ner utan att behöva prestera verbalt kommer det råda total tystnad. Du kommunicerar även med ögonen. Undvik därför ögonkontakt med andra i rummet.

OFFLINE
– För att kunna lägga intellekt, framåtrörelse och prestation åt sidan behöver du lämna plats för att vara stilla. Därför ska all elektronik och din klocka stängas av och läggas bort.

RESPEKT
– För att alla ska kunna känna sig trygga med vetskapen att ingen kommer prata, ringa, plocka upp sin telefon eller störa är det viktigt att du respekterar andra människors behov. Respektera också reglerna tystnad och offline.

ANMÄL DIG HÄR »

VAD: En tyst och digitalt nedkopplad after work
PASSAR:
Dig som vill få en avslappnande avslutning på dagen och arbetsveckan och en tyst andningspaus från den stressiga vardagen.
VARFÖR:
För att skapa en lugn övergång från veckan till helgen som gör att du kan slappna av bättre på din lediga tid. Du kan komma hem som en ny människa.

NÄR: Torsdag 15 mars klockan 16.30-18.30
VAR:
The Castle, andra våningen Slottsbacken 8, Stockholm
KOSTNAD:
Kostnadsfritt och öppet för alla
NO-SHOW: I och med att trycket på platserna är stort är det väldigt viktigt att du meddelar oss i tid om du inte kan komma så att en person på reservlistan kan få din plats. Skulle du inte avanmäla dig 24 timmar innan eventet kommer du debiteras 300 kronor.

OBS! För att komma in slår du koden 1992 nere i porten!


The Castle är den participatoriska arbetsplatsen, eller co-working spacet, The Castle “Slottet” Slottsbacken 8 i Gamla Stan i Stockholm. Vårt palats på 1500 kvadratmeter delas av 280 personer som tror att en arbetsplats kan vara mer än ett vanligt kontor. Här försöker vi skapa våra drömmars arbetsplats genom att uppmuntra både organisationer och människor till deltagande och utforskande i mötet med sig själv och andra. Läs mer på: http://www.thecastle.nu

6 tankar på “INBJUDAN: OFF THE WORK KOMMER TILL STOCKHOLM!”

 1. hej jag har mailat er och sagt att det inte går av avanmäla sig men inte fått svar. jag har en plats men kommer inte kunna närvara hoppas ni kan svara på mail eller skriva ut den infon så flera kan avanmäla sig och ge platser till andra.

  Svara
  • Hej Maria!

   Jag har dessvärre inte fått något mail så därför är det jättebra att du skriver här! Tack! Så synd att du inte kan komma men vi ses kanske en annan gång! Jag har nu tagit bort dig från listan. Med värme, Victoria

   Svara
 2. Hej

  Läser i DN om ert koncept. Fantastiskt! Är mycket intresserad om ni kommer till Stockholm igen. Hur får man information om det?

  Med vänlig hälsning, Anette

  Svara
  • Åh vad härligt att du gillar det! Ja vi kommer upp till Stockholm fler gånger men inget datum är spikat ännu.
   Vi har inget nyhetsbrev tyvärr men vi lägger upp det här på vår hemsida som du gärna får följa.
   Annars lägger jag ut saker på min privata Instagram med jämna mellanrum: https://www.instagram.com/vicpalm/

   Annars kan företag anlita oss – då kommer vi till din arbetsplats och gör en Off the Work oavsett var i Sverige ni befinner er 🙂
   Läs mer om det här: https://komtilloas.se/off-the-work/

   Ha en fin kväll nu!
   Med värme, Victoria

   Svara

Lämna en kommentar